Evenimente

Fiecare eveniment găzduit la Theodora Golf Club este magnific, unic și memorabil. În mijlocul naturii, aproape de pădure și cu o panoramă incredibilă, evenimentele dumneavoastră deosebite își găsesc locul perfect la Theodora Golf Club. 

Pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră, pentru toţi cei care caută resurse active de petrecere a timpului liber, avem soluțiile potrivite: un mix perfect de adrenalină pe driving range sau în simulatorul de golf, compensat cu liniștea dealurilor transilvane, în decorul modern și în peisajul natural al clubului nostru, care vă oferă facilități premium, începând cu 4 stele.

Pentru a vă configura evenimentul perfect, vă recomandăm să ne contactaţi la events@theodoragolfclub.ro. Vom fi încântaţi să împărtășim cu dumneavoastră experienţa noastră în organizarea de evenimente și să contribuim la valoarea evenimentului dumneavoastră organizat la Theodora Golf Club.

Offer -30%

Contact

phone

+40 258 701 004

email

sales@theodoragolfclub.ro

address

Strada Principală, Nr. 75 C, loc. Teleac, CP 517246, Jud. Alba, Romania

Fax

+40 258 701 068

Catering

Delectaţi-vă de fiecare dată, împreună cu invitaţii dumneavoastră, cu mâncărurile rafinate, apetisante, pregătite din cele mai proaspete ingrediente și cu cea mai mare atenţie. Echipa noastră de chefi va asigura întotdeauna meniul potrivit pentru prânzul dumneavoastră de afaceri sau pentru un business-cocktail aniversar.

Planificare

Suntem bucuroși să folosim împreună cu dumneavoastră experienţa noastră în planificarea de evenimente, atunci când organizăm propriul dumneavoastră eveniment, personal sau corporate. Vă ajutăm să alegeţi cele mai bune opţiuni pentru meniul, decorurile sau happening-urile care contribuie la succesul evenimentului dumneavoastră.